NavMenu

Prvi regionalni onlajn sajam zapošljavanja za IT industriju - "ITkonekt" od 31. marta do 2. aprila

Izvor: eKapija Srijeda, 16.03.2016. 10:19
Komentari
Podeli
(Foto: Andresr/shutterstock.com)
Najbolje IT kompanije, organizacije, startapovi i gejming studiji iz regiona okupiće se na online ITkonektu, koji se održava od 31. marta do 2. aprila. Ovo je prvi regionalni sajam zapošljavanja, specijalizovan isključivo za IT industriju.

Prijave su već počele, a svi zainteresovani se mogu besplatno registrovati na online.it-konekt.com i tako osigurati svoje mjesto na ovom regionalnom IT događaju.

Na posebno prilagođenoj virtuelnoj platformi posjetioci će moći da "prošetaju" kroz četiri virtuelna sprata i pronađu puno zanimljivih sadržaja. Na Job floor spratu posjetioci će moći da naprave virtuelnu turu kroz najbolje IT kompanije u regionu i vide koje nove poslove oni nude i kako izgleda raditi kod njih.

Na Gaming flooru će isprobati nove igrice i dobro se zabaviti, a na Startup flooru će moći da se upoznaju sa nekim novim idejama i projektima u IT-ju, kao i da ostvare mnogo novih kontakata. Na EDU flooru će se predstaviti edukativne ustanove i IT organizacije.

Osim toga, posjetioci će moći da zavire u virtuelnu salu i prate online konferenciju, gde će se uživo uključivati IT stručnjaci iz celog sveta. Oni će moći da čuju šta kažu stručnjaci iz Amerike, Izraela, Irske i sl, ali i korisna predavanja stručnjaka sa regionalne IT scene.


Neke od IT kompanija koje će učestvovati su: "ComTrade", "Prodyna", enjoy.ing, "Nanobit", "Spark", "efront", "Teletrader" itd. Glavni edu partner je Admin Training Center ATC.

ITkonekt je zajednica IT stručnjaka koja svakim danom postaje sve veća. Ovde su okupljeni studenti tehničkih i IT nauka, zatim juniori u IT-ju, ali i iskusni seniori i menadžeri velikih IT projekata. Cilj ITkonekta je da napravi jednu veliku regionalnu IT zajednicu, koja će osnažiti IT sektor u regionu i umrežiti IT kompanije, organizacije, gejming scenu, starapove i IT stručnjake u cijelom regionu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.