Izvor: eKapija | Srijeda, 16.03.2016.| 10:19
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Prvi regionalni onlajn sajam zapošljavanja za IT industriju - "ITkonekt" od 31. marta do 2. aprila

(Foto: Andresr/shutterstock.com)
Najbolje IT kompanije, organizacije, startapovi i gejming studiji iz regiona okupiće se na online ITkonektu, koji se održava od 31. marta do 2. aprila. Ovo je prvi regionalni sajam zapošljavanja, specijalizovan isključivo za IT industriju.

Prijave su već počele, a svi zainteresovani se mogu besplatno registrovati na online.it-konekt.com i tako osigurati svoje mjesto na ovom regionalnom IT događaju.

Na posebno prilagođenoj virtuelnoj platformi posjetioci će moći da "prošetaju" kroz četiri virtuelna sprata i pronađu puno zanimljivih sadržaja. Na Job floor spratu posjetioci će moći da naprave virtuelnu turu kroz najbolje IT kompanije u regionu i vide koje nove poslove oni nude i kako izgleda raditi kod njih.

Na Gaming flooru će isprobati nove igrice i dobro se zabaviti, a na Startup flooru će moći da se upoznaju sa nekim novim idejama i projektima u IT-ju, kao i da ostvare mnogo novih kontakata. Na EDU flooru će se predstaviti edukativne ustanove i IT organizacije.

Osim toga, posjetioci će moći da zavire u virtuelnu salu i prate online konferenciju, gde će se uživo uključivati IT stručnjaci iz celog sveta. Oni će moći da čuju šta kažu stručnjaci iz Amerike, Izraela, Irske i sl, ali i korisna predavanja stručnjaka sa regionalne IT scene.

Neke od IT kompanija koje će učestvovati su: "ComTrade", "Prodyna", enjoy.ing, "Nanobit", "Spark", "efront", "Teletrader" itd. Glavni edu partner je Admin Training Center ATC.

ITkonekt je zajednica IT stručnjaka koja svakim danom postaje sve veća. Ovde su okupljeni studenti tehničkih i IT nauka, zatim juniori u IT-ju, ali i iskusni seniori i menadžeri velikih IT projekata. Cilj ITkonekta je da napravi jednu veliku regionalnu IT zajednicu, koja će osnažiti IT sektor u regionu i umrežiti IT kompanije, organizacije, gejming scenu, starapove i IT stručnjake u cijelom regionu.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.