NavMenu

Ko nastupa na ovogodišnjem "OK Festu"?

Izvor: eKapija Utorak, 01.03.2016. 14:13
Komentari
Podeli
(Foto: OKfest.net)
"Laibach", "Bajaga i instruktori", "Viva voks", Vlatko Stefanovski Trio i Edo Majka najzvučnija su imena ovogodišnjeg "OK Festa" koji se održava od 1. do 3. jula na Tjentištu.

Među učesnicima koji će imati priliku da "razdrmaju" publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode Nacionalnog parka "Sutjeska", a čija su imena danas saopštili organizatori, su i "Babe", "Who see", "Kolja i grobovlasnici", "Kultur šok", grupa "ZAA", "Dječaci", "Artan Lili", "Stereo banana".

Organizatori napominju da će i ove godine ulaz na sve koncerte biti besplatan, te da festival, osim bogatog muzičkog programa, nudi i rafting, planinarenje, filmske projekcije u saradnji sa "Operacijom kino" i "Sarajevo film festivalom", panel diskusije, ali i neke novitete u programu, koje će u narednom periodu biti najavljene.


Za sve one koji žele da uživaju u brojnim sadržajima "OK Festa" u ponudi su paketi od 20 KM, koliko košta trodnevni boravak u kampu, do 160 KM za smještaj u objektima NP "Sutjeska" uz prevoz, planinarenje, rafting i ishranu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.