Izvor: Nezavisne novine | Petak, 19.02.2016.| 11:22
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Air Serbia" leti pet puta nedjeljno za Njujork

Aviokompanija "Air Serbia" počela je prodaju karata za letove za Njujork, koje će početi da obavlja 23. juna, pet puta nedjeljno.

U saopštenju se navodi da će po promotivnoj ponudi, koja traje do 24. februara, povratna karta u ekonomskoj klasi koštati 399 EUR i 2.499 EUR u biznis klasi, sa uračunatim taksama i naknadama.

Rezervacije se mogu izvršiti putem internet sajta "Air Serbia", u bilo kojoj od poslovnica "Air Serbia" ili putem ovlašćenih turističkih agenata.

"Air Serbia" će uspostaviti redovne direktne letove između svog matičnog Aerodroma "Nikola Tesla" i Međunarodnog aerodroma "John F. Kennedy", koje će obavljati avionom erbas A330-200, piše u saopštenju.

Letovima za Njujork su dodijeljeni brojevi JU500 i JU501, isti brojevi letova koje je koristio prethodnik "Air Serbia"-e kada je prije 24 godine obavljao direktne letove za Njujork.

Letovi će se obavljati pet puta nedjeljno i polaziće iz Beograda u 07:30 ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom, a sletati na Međunarodni aerodrom JFK u 12:00. Petkom i subotom će poletati iz Beograda u 12:55 i sletati na JFK u 17:25.

Povratni let će polaziti u 14:40 ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom i sletaće na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu u 05:30. Petkom i subotom će polaziti sa Aerodroma JFK u 19:30 i sletati u Beograd u 10:20, navodi "Air Serbia".

Prvi let je predviđen za 23. jun, a u saopštenju se navodi da je taj datum podložan promjeni u skladu sa odlukama američkih vlasti.

Prve tri karte "Air Serbie" za let na liniji Beograd-Njujork kupili su ambasador SAD u Beogradu Kajl Skat, premijer Aleksandar Vučić i građanka Marija Gaćeša.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.