Izvor: eKapija | Srijeda, 17.02.2016.| 09:48
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Poziv proizvođačima hrane i pića na poslovne susrete 16. maja u Novom Sadu

(Foto: sajam.net)
Evropska mreža preduzetništva u Srbiji – Privredna komora Srbije i Biznis inkubator Novi Sad, u saradnji sa Novosadskim sajmom, poziva privredne subjekte i druge zainteresirane iz Bosne i Hercegovine da učestvuju na međunarodnim poslovnim susretima – AgroB2B@NSFair, koji će se održati 16. maja 2016. godine u okviru Sajma polјoprivrede u Novom Sadu, navodi se na sajtu Vanjskotrgovinske komore.

Osnovna cilјna grupa jesu proizvođači i trgovci hrane i piće, međutim događaj je otvoren i za povezane sektore poput: polјoprivredna mehanizacija, đubrivo i zaštita bilјa, pakovanja, polјoprivreda, kao i obnovlјivih izora energije, oprema za proizvodnju i preradu hrane, primenjene nauke i istraživanja itd.

AgroB2B@NSFair želi da podstakne poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmjene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima, saradnju u oblasti razmjene znanja i tehnologije, te posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Međunarodni polјoprivredni sajam u Novom Sadu je vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa na prostoru Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. U 2016. godini, zemlјa partner je Holandija.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbjediti ulaznicu za sajam i pokriti eventualne troškove prevoza i smeštaja u Novom Sadu.

Prijava za međunarodne poslovne susrete AgroB2B@NSFair se vrši preko ovog linka.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.