NavMenu

Infosoft potvrdio svoj kvalitet – Izvršen kontrolni audit sistema upravljanja kvalitetom

Izvor: Pristop BH Utorak, 30.10.2007. 14:33
Komentari
Podeli

U prostorijama kompanije Infosoft d.o.o., 29. oktobra 2007. godine izvršen je kontrolni audit sistema upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2000 za razvoj i održavanje informacionih sistema. Za sistem koji je uveden i certificiran prvi put 2002. godine, ovo je bio 4. kontrolni audit renomirane certifikacijske organizacije TUV BAYERN Munchen.

Kompanija Infosoft, koja se bavi informatičkim inžinjeringom, oduvijek je pratila svjetske trendove u svim sferama poslovnih operacija. Jučerašnji audit predstavlja značajanu međunarodnu potvrdu visoke razine kvaliteta proizvoda. Certifikati ove vrste, za razvoj i održavanje, veoma su zahtjevni i mali broj kompanija u okruženju ga posjeduje.

Josip Vukadin, generalni direktor Infosoft-a, ovom prilikom je izjavio: "Mi smo se opredijelili za razvoj vlastitog softverskog proizvoda – poslovni softver IMIS - koji je namijenjen upravljanju procesima i kvalitetnom poslovnom odlučivanju. Procesni pristup razvoju proizvoda, implementaciji i modifikacijama shodno potrebama naših korisnika je veoma važan. Sistem upravljanja kvalitetom nam je omogućio kontrolu u svim fazama razvoja, a ovaj audit samo potvrdio da radimo u skladu s normama ISO standarda. Za nas je ipak najveća potvrda tržište, koje je prepoznalo vrijednost našeg proizvoda i našu posvećenost rješavanju korisnikovih potreba. U ovom trenutku preko 50 renomiranih poduzeća koriste naš proizvod na obostrano zadovoljstvo. Od slijedeće godine pristupamo uvođenju standarda ISO 27001:2005 za sistem upravljanja sigurnošću informacija koji doprinosi poboljšanju upravljanja rizicima po sigurnost informacija u organizaciji u kontekstu zajedničkih organizacijskih rizika poslovanja".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.