NavMenu

"Startup Europe Week" ove godine u Sarajevu i Mostaru

Izvor: eKapija Utorak, 26.01.2016. 14:01
Komentari
Podeli
Inicijativa "Startup Europe Week" se svake godine početkom februara u isto vrijeme održava u brojnim europskim gradovima u više od 40 država, a ove godine na mapi je Bosna i Hercegovina, i to s čak dva grada - Sarajevo i Mostar.

Događaj je namijenjen startapima/poduzetnicima, ali i svim organizacijama koje ih podržavaju. Ova lokalno-organizirana kratka okupljanja i druženja će okupiti poduzetnike i startape na regionalnoj razini, pri čemu će posjetitelji dobiti sve informacije o mogućnostima financiranja od strane organizacija u našoj državi i od strane Europske unije.

Organizatori SEW-a u Mostaru su Poslovni park SPARK i Razvojna agencija REDAH, a događaj će se održati upravo u prostorijama SPARK-a, 4. februara 2016. godine s početkom u 14 sati.

Kakav događaj možete očekivati? "Startup Europe Week" Mostar će biti dvosatna besplatna konferencija (uz izložbeni prostor) na kojem će govornici dati konkretne savjete i primjere podrške i resursa za poduzetnike, a posjetitelji će imati dovoljno vremena za postavljanje pitanja i dobijanje informacija iz prve ruke. Na kraju će biti i kratki intervjui sa uspješnim startapima iz SPARK-a, a nakon toga i druženje.


Događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa se što prije prijavite na ovom linku.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.