NavMenu

Banjalučka "Medicinska elektronika" prodaje firmu u Novom Sadu

Izvor: eKapija Petak, 22.01.2016. 14:17
Komentari
Podeli
"Medicinska elektronika" uz Banjaluke u stečaju ponudila je na prodaju osnivački kapital u preduzeću "Medicinska elektronika" Novi Sad na licitaciji koja će biti održana 1. marta u Privrednoj komori Vojvodina.

"Medicinska elektronika" Banjaluka u stečaju stoodstotni je vlasnik preduzeća "Medicinska elektronika" Novi Sad koje se bavi proizvodnjom, servisiranjem, prometom i inženjeringom medicinskih aparata, uređaja, opreme dijelova i pribora. Ovo preduzeće je zastupnik svjetski poznate firme "Siemens".

Na prodaju će biti ponuđen kapital čija procijenjena vrijednost iznosi 959.352 KM i on ne može biti prodat ispod 50% te vrijednosti.


Pored toga, potencijalni kupac mora nastaviti istu djelatnost sa istim brojem poslovnica i zaposlenih računajući i poslovnicu i radnike u Banjaluci. Novi kupac imaće obavezu i da nastavi saradnju sa kompanijom "Siemens".


Pravo ućešća na licitaciji imaju sva pravna i fizička lica koja uplate depozit po 50.000 KM.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.