Izvor: eKapija | Petak, 22.01.2016.| 13:23
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Počinje takmičenje za zvanične blogere konferencije "Spark.me"

Sa prošlogodišnje konferencije "Spark.me"
Organizatori jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi - "Spark.me", koja se održava 28. i 29. maja u Bečićima, objavili su da su otvorene prijave za takmičenje za zvanične blogere konferencije. Novina ove godine je što blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podcast) i video zapise (vlog).

Da bi se bloger prijavio za takmičenje potrebno je da napiše blog post, objavi vlog ili podcast na temu "Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji", da ga podijeli na društvenim mrežama uz hashtag #SparkMe i da popuni prijavu na adresi http://spark.me/2016/bloggers/.

Rok za prijavu je 28. februar, a spisak odabranih zvaničnih blogera biće objavljen 15. marta na sajtu "Spark.me" konferencije.

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice "Mediteran" (u kojem će biti održana konferencija), kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere "Spark.me" konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi dva blog posta (vloga ili podcasta) na temu "Spark.me" do 15. maja, jedan blog post u toku konferencije, i jedan po završetku iste.

"Spark.me" je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog sveta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator je kompanija "doMEn" d.o.o., agent registracije nacionalnog .ME internet domena.

Više informacija o načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu www.spark.me, Facebook stranici i Twitter nalogu.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.