NavMenu

Počinje takmičenje za zvanične blogere konferencije "Spark.me"

Izvor: eKapija Petak, 22.01.2016. 13:23
Komentari
Podeli
Sa prošlogodišnje konferencije "Spark.me"Sa prošlogodišnje konferencije "Spark.me"
Organizatori jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi - "Spark.me", koja se održava 28. i 29. maja u Bečićima, objavili su da su otvorene prijave za takmičenje za zvanične blogere konferencije. Novina ove godine je što blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podcast) i video zapise (vlog).

Da bi se bloger prijavio za takmičenje potrebno je da napiše blog post, objavi vlog ili podcast na temu "Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji", da ga podijeli na društvenim mrežama uz hashtag #SparkMe i da popuni prijavu na adresi http://spark.me/2016/bloggers/.

Rok za prijavu je 28. februar, a spisak odabranih zvaničnih blogera biće objavljen 15. marta na sajtu "Spark.me" konferencije.

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice "Mediteran" (u kojem će biti održana konferencija), kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom koje se organizuje za predavače i partnere "Spark.me" konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi dva blog posta (vloga ili podcasta) na temu "Spark.me" do 15. maja, jedan blog post u toku konferencije, i jedan po završetku iste.


"Spark.me" je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog sveta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Organizator je kompanija "doMEn" d.o.o., agent registracije nacionalnog .ME internet domena.

Više informacija o načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu www.spark.me, Facebook stranici i Twitter nalogu.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.