Izvor: eKapija | Četvrtak, 21.01.2016.| 11:38
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Proglašeni dobitnici "PRO.PR Awards" za 2016. godinu

Ovogodišnja dobitnica priznanja "PRO.PR Awards" za BiH je Selma Ridanović Kenović iz UniCredit banke.

"PRO.PR Awards" je prvi regionalni program nagrađivanja stručnih pojedinaca u području komunikacijskog menadžmenta, ustanovljen 2012. godine povodom obilježavanja pete godišnjice PRO.PR konferencije. Priznanje se dodjeljuje po peti put pojedincima koji su na poseban način, svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem ostavili zapažen trag u razvoju profesije odnosa s javnošću.

Uz dobitnike iz Srbije, ovogodišnje priznanje zaslužili su i Milica Đokić, Jelena Šarenac i Dragana Roter iz Srbije, Olga Pejovič i Petra Juvančič iz Slovenije, Martina Sokač Saraga, Goran Pivarski i Dijana Đerđ iz Hrvatske, Radoje Cerović, Marija Jovović i Danilo Kalezić iz Crne Gore, Željka Bajramović, Nataša Aleksić, kao i Violeta Cvetkovska iz Makedonije.

Među dobitnicima su i ugledni evropski stručnjaci - Charles Skinner i Sukhjit Grewal iz Velike Britanije, Luisa Piazza iz Italije i Peter N. Thier iz Austrije.

Svake godine organizator dodjeljuje i priznanja u kategorijama "Vision City" i "Vision Manager", a dobitnici će biti poznati 6. marta, dok je svečana dodjela zakazana za 9. april 2016. godine u hotelu "Splendid" u Bečićima (Crna Gora).

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.