NavMenu

Bijeljinski S.E.P. dogovorio isporuku dijelova za proizvodnju "fiata" u Turskoj

Izvor: Capital Srijeda, 20.01.2016. 15:36
Komentari
Podeli
(Foto: Nataliya Hora/shutterstock.com)
Preduzeće S.E.P. iz Bijeljine, koje se bavi proizvodnjom dijelova za motorna vozila, cijevi za protok tečnosti, rezervoara i brizgaljki za pranje vjetrobranskih stakala, isporučivaće svoje proizvode kompaniji u Turskoj za proizvodnju automobila "fiat".

Direktor preduzeća S.E.P. Rado Maletić kaže za "Capital" da je isporuka njihovih proizvoda za Tursku dogovorena posredstvom kompanije "Fiat" u Srbiji.

Maletić kaže da ovo preduzeće trenutno zapošljava 93 radnika, što je za šest radnika više nego što ih je bilo sredinom prošle godine. Sve obaveze prema radnicima, kako navodi, izmiruju do desetog u mjesecu, a redovno izmiruju i obaveze prema državi.


- Poslovali smo pozitivno u 2015. godini, sa neznatnom dobiti. Tokom prošle godine kupili smo dvije mašine sa alatima, za proizodnju dijelova većih gabarita koje su nas koštale više od 200.000 evra - kaže Maletić.

Maletić ističe da S.E.P. proizvodi rezervne dijelove za gotovo sve tipove japanskih, francuskih, italijanskih, švedskih i njemačkih vozila, kao što su: "renault", "citroen", "nissan", "toyota", "jaguar", "fiat", "volvo" i druga.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.