NavMenu

U Dubaiju kupcima nekretnina ponovo poklanjaju automobile - Nove stanare čeka "Lamborghini"

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 18.01.2016. 15:55
Komentari
Podeli
(Foto: Bildagentur Zoonar GmbH/shutterstock.com)
U Dubaiju su na prodaji luksuzne, atraktivne kuće, a kupac uz nekretninu na poklon dobija, ni manje, ni više nego "Lamborghini".

U Dubaiju se održava manifestacija pod nazivom "Dubai šoping festival", što je idealna prilika da tamošnji, ali i svjetski bogataši, pazare svoj novi luksuzni dom.

U okviru jedne akcije nudi se atraktivna kuća, a novi vlasnik na poklon dobija "Lamborghini". Ne maketu automobila, već pravi "lamborghini huracan". Naravno, sve zavisi kakvu kuću novi vlasnik kupuje. Pored "huracana", poklon može biti i "BMW 730i" ili "BMW X6 xDrajv 35i".

Ovu prodajnu akciju je organizovala kompanija "Damac", a odnosi se na rezidenciju pod imenom "Akoja". Oni koji su zainteresovani ne bi trebalo da oklijevaju, jer ponuda važi samo do kraja trajanja manifestacije Šoping festival, koji se završava 1. februara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Agro

Izdanci hmelja prodaju se po cijeni od 1.000 EUR za kilogram

Izdanci hmelja vrlo su osjetljivi, teško se čuvaju duže vrijeme, brzo venu zbog čega se moraju konzumirati odmah nakon berbe jer je svježina ključna za njihov okus. Hmelj (Humulus lupulus L.) je u prirodi samonikla biljka koja raste na vlažnim mjestima, uz rubove šuma gdje se penje po grmlju i stablima, šikarama i živicama, uz rijeke i potoke. Podsjeća na divlje šparoge Njegovi izdanci podsjećaju na divlje šparoge i vrlo su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.