Izvor: eKapija | Srijeda, 06.01.2016.| 10:29
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Polimac Company" obilježava 20 godina poslovanja

Mehmed Polimac
"Polimac Company" iz Sarajeva ove godine slavi 20. godišnjicu uspješnog poslovanja. Ova konsalting kuća postala je prepoznatljivo ime kada se traži kvalitet, poslovnost i stručnost u svim uslugama koje nude u okviru djelatnosti svog poslovanja.

Firma "Polimac Company" je osnovana 1996. godine u Sarajevu. Od tada je upornošću, kompetentnošću i profesionalizmom tima, postala moderna kompanija koja posluje po savremenim poslovnim standardima, na izuzetno dobro pozicioniranim i strateški važnim lokacijama u Europi i šire, sa kompletnom logističkom i tehničkom podrškom.

- Tokom 20. godina rada smo ispunili svoja očekivanja i očekivanja naših klijenata kroz pružanje konsultantrskih savjetodavnih usluga u oblastima energetike, infrastrukture, geodezije i geomehanike, poslovnom menadžmentu, pravnom i finansijskom savjetovanju, zaštiti i tretman otpadnih voda. Naši konsultanti su klijentima uvijek pronalazili najbolji mogući put do polslovnog uspjeha. Osnovne vrijednosti ove konsalting kuće su profesionalizam, odgovornost, briga o klijentima i poverenje - navodi generalni direktor Mehmed Polimac.

Prema njegovim riječima, osnovna misija "Polimac Company" je da i u budućnosti razvijaju inovativna riješenja i sačuvaju svoju nezavisnost, jedinstvenu ponudu i internacionalno iskustvo. Dokaz uspješnog poslovanja ove firme su pet godina unaprijed dogovorni poslovi sa vodećim kompanijama širom Europe.

Mehmed Polimac također ističe da je njihov cilj privući što više investicija i investicionih grupa u Bosnu i Hercegovinu, koja ima stabilno političko i ekonomsko okruženje, i sigurna za ulaganje velikih kompanija.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.