NavMenu

"Polimac Company" obilježava 20 godina poslovanja

Izvor: eKapija Srijeda, 06.01.2016. 10:29
Komentari
Podeli
Mehmed PolimacMehmed Polimac
"Polimac Company" iz Sarajeva ove godine slavi 20. godišnjicu uspješnog poslovanja. Ova konsalting kuća postala je prepoznatljivo ime kada se traži kvalitet, poslovnost i stručnost u svim uslugama koje nude u okviru djelatnosti svog poslovanja.

Firma "Polimac Company" je osnovana 1996. godine u Sarajevu. Od tada je upornošću, kompetentnošću i profesionalizmom tima, postala moderna kompanija koja posluje po savremenim poslovnim standardima, na izuzetno dobro pozicioniranim i strateški važnim lokacijama u Europi i šire, sa kompletnom logističkom i tehničkom podrškom.

- Tokom 20. godina rada smo ispunili svoja očekivanja i očekivanja naših klijenata kroz pružanje konsultantrskih savjetodavnih usluga u oblastima energetike, infrastrukture, geodezije i geomehanike, poslovnom menadžmentu, pravnom i finansijskom savjetovanju, zaštiti i tretman otpadnih voda. Naši konsultanti su klijentima uvijek pronalazili najbolji mogući put do polslovnog uspjeha. Osnovne vrijednosti ove konsalting kuće su profesionalizam, odgovornost, briga o klijentima i poverenje - navodi generalni direktor Mehmed Polimac.


Prema njegovim riječima, osnovna misija "Polimac Company" je da i u budućnosti razvijaju inovativna riješenja i sačuvaju svoju nezavisnost, jedinstvenu ponudu i internacionalno iskustvo. Dokaz uspješnog poslovanja ove firme su pet godina unaprijed dogovorni poslovi sa vodećim kompanijama širom Europe.

Mehmed Polimac također ističe da je njihov cilj privući što više investicija i investicionih grupa u Bosnu i Hercegovinu, koja ima stabilno političko i ekonomsko okruženje, i sigurna za ulaganje velikih kompanija.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.07.2024.  |  Agro, Industrija

Zvanično dogovoreno: Bimal kupuje zemljište u AIK Brčko, slijedi investicija od 5 mil KM u novo skladište

Ilija Studen, generalni direktor kompanije Bimal Brčko distrikt BiH i Zijad Nišić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH, potpisali su u utorak 16. jula ugovor o prodaji nekretnine putem specijalne pogodbe. Riječ je o zemljišnoj parceli koja se nalazi u krugu Agroindustrijskog kompleksa (AIK) u Brčkom, u kojem posluju kompanije članice Studen&Co Holdinga. Ugovor je vrijedan 345.637 KM, prema tržišnoj procjeni Direkcije za finansije

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.