Izvor: Capital | Srijeda, 30.12.2015.| 15:35
Izdvojite članak Odštampajte vijest

U Banji Vrućici više od 200.000 noćenja - Najbolji rezultat u posljednjih 25 godina

U Zdravstveno–turističkom centru "Banja Vrućica" kod Teslića u ovoj godini zabilježeno je više od 200.000 noćenja, što je najbolji rezultat u posljednjih 25 godina.

Od navedenog broja noćenja, 65% čine domaći, a 35% gosti iz inostranstva. Najveći broj gostiju ove godine dolazio je iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, a najveći porast među inostranim gostima zabilježen je kod gostiju iz Njemačke, saopšteno je iz Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica".

Generalni direktor Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" Aleksandar Radošević rekao je da je rekordan broj noćenja dokaz kvaliteta usluga koje pružaju, te zahvalio gostima koji su prepoznali taj kvalitet.

On je dodao da je u godini na izmaku ostvareno i nekoliko značajnih investicija, među kojima su renoviranje hotela "Hercegovina" i izgradnja podzemnog koridora dužine 115 metara između hotela "Kardial" i "Posavina" i zdravstvenog dijela.

- Ova investicija, zajedno sa izgradnjom trga ispred hotela "Posavina" iznosila je oko 650.000 KM i finansirana je vlastitim sredstvima - rekao je Radošević.

On je dodao da su njenim završetkom stvoreni uslovi za nesmetane zdravstvene rehabilitacije i tokom zimskog perioda, jer gosti ne moraju da izlaze na hladan vazduh kada idu na terapije.

Ove godine u Zdravstveno-turističkom centru "Banja Vrućica" instalirane su i hiperbarična komora i slana soba, a povećana su i mjesečna primanja radnika.

Iz ovog centra napominju da su za izvanredne rezultate poslovanja svim zaposlenima isplaćene tradicionalne božićnice.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.