NavMenu

Ponovljen oglas za prodaju PD "Semberija" - Nova licitacija 11. januara

Izvor: Capital Utorak, 22.12.2015. 14:28
Komentari
Podeli
(Foto: Fotokostic/shutterstock.com)
Upravni odbor Poljoprivrednog dobra "Semberija" je objavio novi oglas za prodaju nepokretnosti preduzeća, jer se do 10. decembra nije niko javio za kupovinu magacina "Sjeme" sa zemljištem, površine 12.781 m2 i farme "Obrijež" sa zemljištem, ukupne površine 61.223 m2.

Umjesto prvobitno utvrđene početne cijene od 1.604.709 KM, koliko je traženo za magacin "Sjeme", u ponovljenom oglasu navedena je početna cijena od 1.200.000 KM, dok je za drugu nepokretnost, farmu "Obrijež", za koju je bila utvrđena početna cijena od 1.092.800 KM, sada utvrđena nova cijena od 800.000 KM.


Nova licitacija obaviće se 11. januara 2016. godine u sjedištu PD "Semberija" u Novom Selu kod Bijeljine, sa početkom u 12 časova.

Direktor PD "Semberija" Stevan Trivković je nedavno izjavio da su ukupne obaveze ovog preduzeća 13,8 mil KM, te da je uprava preduzeća nedavno donijela odluku o prodaji dva pogona kako bi izmirila obaveze od 1,4 mil KM prema Bobar banci u likvidaciji.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.