NavMenu

Otvaranje "Pino Nature Hotela" na Trebeviću 8. januara

Izvor: Klix Utorak, 22.12.2015. 08:24
Komentari
Podeli
Renoviranje nekadašnjeg hotela "Prvi šumar" na Trebeviću, koji je dobio ime "Pino Nature Hotel", se privodi kraju, a otvaranje je najavljeno za 8. januar 2016. godine.

"Pino Nature Hotel" je objekt sa 24 sobe i apartmanom, a u hotelu su i kongresne dvorane za poslovne ljude, igraonice za djecu, wellness centar, kamin-sala, restoran i bazen. Kvadratura hotela će ostati ista, ali je sadržaj i izgled ovog objekta pretvoren u hotel i dosta je promijenjen u odnosu na raniji period.

- Radovi još uvijek nisu u potpunosti završeni iako mi već građane puštamo da uđu unutra, popiju kafu i nešto pojedu. Naredne sedmice će građani moći doći u hotel, popiti kafu i vidjeti kako to sve izgleda - rekla je za Klix.ba Aida Terzić iz agencije "Relax Tours" koja je zadužena za ovaj objekt.

Dodala je da se starije generacije sjećaju objekta "Prvi šumar" koji je bio jedno od omiljenih odredišta za Sarajlije. Posebna draž je što ste na planini, ali ste u centru Sarajeva. To je ono što je posebno u ovoj priči.

- Do Jahorine ili Bjelašnice vam treba duže od pola sata. Planirano je da ovaj objekat bude "dnevni boravak Sarajlija". Dok je grad u smogu i magli, vi ste za 10 minuta na Trebeviću i na čistom zraku - kazala je Terzić.

Na objektu će biti zelena terasa od 300-400 kvadratnih metara sa koje će se pružati pogled na pejzaž.


Oko "Pino Nature Hotela" će biti uređene šetnice, biciklističke staze i igralište, a postavlja se baby ski-lift. Veliki dio radova oko objekta će biti dorađen u martu, a sve će biti dostupno građanima na korištenje i to besplatno.

Podsjećamo, ponuda gostima biće bazirana na eko i zdravoj hrani, a u objektu se neće točiti alkoholna pića. Izvođač radova je firma "Tuzlić" iz Srebrenice. Projektant hotela je "Studio Zec", a glavni arhitekt Amir Vuk Zec. U objekat je investirano blizu 3,5 mi KM.

Za samo nekoliko minuta vožnje možete pobjeći od gradske buke i gužve, te udisati čist zrak i uživati u prirodi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.06.2024.  |  Građevina, Finansije

Poreska uprava RS kupuje zvorničku Mehaniku?

Pravobranilaštvo Republike Srpske dalo je preporuku da Vlada Srpske preko Poreske uprave kupi zvorničku Mehaniku, kćerku firmu Fabrike glinice Birač u stečaju Podsjećamo, cjelokupna imovine Mehanike (zemljište, objekti, oprema i zalihe) na prvoj licitaciji prije tri mjeseca bila je ponuđena na prodaju za 14,19 mil KM. Nakon što na tri licitacije i pored snižavanja prodajne cijene nije stigla nijedna ponuda, četvrta licitacija po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.