NavMenu

Turistička ponuda RS na "Android" aplikaciji

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 21.12.2015. 11:38
Komentari
Podeli
(Foto: mRGB/shutterstock.com)
Turistička oranizacija Republike Srpske izradila je "Android" aplikaciju o turističkoj ponudi, aktivnostima i programima koji su na raspolaganju turistima Republike Srpske, a podaci će biti dostupni i korisnicima mobilnih telefona.

Aplikaciju "Turistički vodič Republike Srpske" (Republic Srpska Turist guide) korisnici mogu preuzeti putem "Google prodavnice", te najatraktivnije sadržaje turističke ponude i novosti o turizmu Srpske mogu pratiti i putem mobilnog telefona, saopšteno je iz Turističke oranizacije Republike Srpske.

- Nakon preuzimanja aplikacije, sadržaji će korisnicima biti dostupni i kada nisu povezani na internet - navedeno je u saopštenju.


Preuzimanjem aplikacije, korisnici će putem iste platforme moći direktno da koriste i "Аndroid" aplikacije turističke ponude Banjaluke, Bijeljine, Laktaša, Zvornika, Šamca, Jahorine, Istočnog Sarajeva, Pala, Sokoca, Istočnog Novog Sarajeva, Istočnog Starog Grada, Istočne Ilidže i Trnova.

Iz Turističke oranizacije Republike Srpske pozivaju korisnike da preuzmu aplikaciju, spakuju se i krenu da upoznaju RS.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.