NavMenu

Gordan Milinić novi direktor Agencije za unapređenje stranih investicija

Izvor: Capital Četvrtak, 17.12.2015. 15:48
Komentari
Podeli
Gordan Milinić (Foto: YouTube/screenshot)Gordan Milinić
Gordan Milinić, bivši ambasador BiH u Rusiji i bivši šef Predstavništva Republike Srpske u Moskvi, imenovan je za direktora Agencije za unapređenje stranih investicija.

Na čelo agencije došao je odlukom Savjeta ministara BiH koji je potvdio njegovo imenovanje na jučerašnjoj sjednici.

Bivši ambasador, a sada savjetnik u Ministarstvu inostranih poslova o novoj funkciji nije želio da govori, a u saopštenju Savjeta ministara navodi se da je imenovanje Milinića, kao i još nekih uslijedilo na prijedlog Agencije za državnu službu.

Savjet ministara BiH je, u skladu s pojedinačnim mišljenjima Agencije za državnu službu BiH, imenovalo Džemila Hajrića za direktora i Dragana Brenju za zamjenika direktora Agencije za bezbjednost hrane BiH, Gordana Milinića za direktora Agencije za unapređenje stranih investicija u BiH, kao najuspješnije kandidate, nakon pojedinačno provedenih procedura javnog konkursa Agencije za državnu službu BiH.


Milinić funkciju direktora preuzima 1. januara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.