NavMenu

"FMCG, retail & agribusiness Premium Brunch Sarajevo" 14. decembra u hotelu "Evropa"

Izvor: eKapija Četvrtak, 10.12.2015. 13:51
Komentari
Podeli
(Foto: Robert Kneschke/shutterstock.com)
"FMCG, retail & agribusiness Premium Brunch Sarajevo" treći je od četiri jedinstvena događaja koji imaju za cilj promociju potencijala lokalnih i regionalnog tržišta. Namijenjen je predstavnicima FMCG, retail i agribusiness sektora na tržištu Bosne i Hercegovine

Učesnici diskusije, koju će tokom događaja moderirati Miljan Ždrale, prvi čovjek poljoprivrednog sektora za središnju i jugoistočnu Europu EBRD-a, biće Petar Ćorluka, predsjednik Uprave kompanije "Violeta", Ljiljana Kunosić, izvršna direktorica kompanije "Bingo", Nikolas Peni, generalni direktor "Banjalučke pivare", Bojan Risović, predsjednik Uprave trgovačkih lanaca "Tropic" i "Moj market", Rusmir Hrvić, član Uprave AS Grupe, Nijaz Skenderagić, generalni direktor "Ataca", te Ševal Suljkanović, pomoćnik predsjednika Uprave "Studen & CO" za ekonomska pitanja.


Tema razgovora biće mogućnosti daljnjeg razvoja tri gore navedena sektora, lokalno i u regiji, plasmana roba i usluga na inostranim tržištima, traženju uspješnih poslovnih rješenja i privlačenju investicija.

Događaj će biti organizovan 14. decembra u hotelu "Evropa".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.