Izvor: N1 | Srijeda, 02.12.2015.| 12:00
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Televizija N1 širi program i zapošljava još ljudi

Prva regionalna 24-satna njuz platforma, ekskluzivni partner CNN-a za regiju i najgledanija njuz televizija u Bosni i Hercegovini - N1 uskoro će proširiti svoju programsku šemu i zaposliti nove medijske profesionalce.

Sve ono što na N1 sada gledate radnim danima uskoro ćete moći vidjeti i vikendom – jutarnji program Novi dan, vijesti na svaki puni sat, regionalni N1info u 14, Dnevnik u 19 i u 22, Scenu, Pozitiv, InfoBiz, dokumentarne emisije, najbolja izdanja CNN-a i ostale popularne sadržaje.

Ukoliko ste urednik, producent, reporter ili voditelj i smatrate da možete postati dio tima vrhunskih profesionalaca N1, pošaljite svoju biografiju sa fotografijom i motivaciono pismo na hr@n1info.com do 15.12.2015. Čekamo vas.

N1 ima potpisan partnerski sporazum sa "Turner Broadcasting System Europe Limited", matičnom kompanijom CNN International, što ga čini ekskluzivnim partnerom CNN-a za regiju. N1 program proizvodi u tri ravnopravna centra u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu.

Glavni finansijski investitor N1 je "United Group", vodeća "pay TV" platforma u jugoistočnoj Evropi, koja obuhvata i SBB, najvećeg kablovskog operatora u Srbiji, "Telemach Slovenija" i "Telemach BiH", najveće kablovske operatore u Sloveniji i Bosni i Hercegovini, OTT platformu "Net TV Plus", te "Total TV" kao najveću satelitsku platformu u jugoistočnoj Evropi.

Vodeći svjetski investicijski fond KKR, sa sjedištem u Njujorku, preuzeo je 2013. godine "United Group", što predstavlja najveću američku investiciju u jugoistočnoj Evropi.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.