NavMenu

Automobili: Techart - Novi kit Cayennea

Izvor: Fena Subota, 22.09.2007. 11:26
Komentari
Podeli

Jedan od najpoznatijih njemačkih tjunera koji se bavi preradama Porscheovih modela predstavio je novi kit za SUV Cayenne, javljaju hrvatski mediji.

TechArt je postao omiljen zbog kita Magnum koji Cayenne pretvara u potpuno drugačiji, brutalno istjunirani SUV. Ovaj posljednji kit ipak nije toliko agresivan, dapače, uopće se ne ističe u odnosu na Magnum set. Uz optičke dodatke, TechArt će vlasnicima Cayennea vrlo rado ponuditi i tjunung motora do 620 KS te posebno podešavanje aktivnog ovjesa.

Naravno, tu su i naplatci specijalnog dizajna koje je moguće naručiti u veličini od 20 do 22 inča (s gumama 295/30). Prepravke interijera po specijalnim željama kupaca također su u ponudi TechArta. Dakle, sve što poželite kako bi svoj skupocjeni SUV učinili drugačijim od drugih, njemački tuning majstori mogu Vam izaći u susret.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.