Izvor: eKapija | Utorak, 03.11.2015.| 15:46
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Kako efikasno organizovati poslovni put - Predstavljamo vam novi Tematski bilten "eKapije"

(Foto: violetkaipa/shutterstock.com)
Poslovni portal "eKapija" objavio je danas Tematski bilten "Poslovna putovanja - dobra organizacija štedi vreme i novac".

PROČITAJTE:

- Kako firme u Srbiji organizuju poslovni put?
- Kako isplanirati i otići na put uz maksimalnu uštedu vremena i novca?
- O sistemima specijalizovanih firmi za organizaciju službenog puta
- Zašto unajmiti agenciju?
- Kolika je danas posjeta sajmova u Srbiji i gdje je budućnost sajamske industrije?
- O kongresnim kapacitetima hotela u Srbiji i planiranim investicijama

Ekskluzivne intervjue za Tematski bilten dali su Srđan Džuver, direktor "Amadeusa" u Srbiji, te Đorđe Vukotić, direktor prodaje u kompaniji "Air Serbia". Džuver nam je predstavio jedan od vodećih globalnih rezervacionih i distribucionih sistema u svijetu u industriji putovanja, rješenja koje nude i prednosti poslovanja u okviru "Amadeus" sistema. Vukotić govori o planovima kompanije "Air Serbia" u narednom periodu, uslugama i pogodnostima za poslovne klijente.

O poziciji Srbije na svjetskoj kongresnoj mapi, te daljim koracima za razvoj te vrste turizma, govorili su direktorka TO Srbije Gordana Plamenac, direktor TO Beograda Miodrag Popović, profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Bojan Zečević, kao i menadžeri hotela u Srbiji.

Kako što efikasnije organizovati poslovni put reći će nam direktori agencija "Glob Metropoliten Tours", "Magelan", "TT&T Tours","PanaComp-Zemlja čuda", "Congress Travel", "Odeon", "Sani Tours", dok će nam ponudu hotela u Srbiji za organizaciju poslovnih događaja predstaviti menadžeri hotela "Crowne plaza", "A hoteli", "Holiday Inn", "Constantine The Great", "88 Rooms Hotel", "Mona hotel management", hotel "Park", hotel "Galleria".

Da ne biste nespremni krenuli na poslovni put, svoje usluge u Tematskom biltenu predstavili su i osiguravajuće kuće ("Generali osiguranje Srbija"), firme za iznajmljivanje vozila ("Smart rent-a-car"), te prevodilačke firme ("Halifax").

Cjelokupan sadržaj biltena možete preuzeti OVDJE.

Tematski bilten "Poslovna putovanja - dobra organizacija štedi vreme i novac" osmi je u nizu tematskih biltena, novog, ekskluzivnog proizvoda "eKapije". U ovoj godini planiramo da se bavimo i značajnim temama iz oblasti bezbjednosti.

Tematskim biltenima želimo da zaronimo u dubinu svake od tema, da goruće probleme razmotrimo sa više aspekata, kreiramo referentni materijal koji prezentuje trenutno stanje u konkretnoj oblasti i razmatra moguće pravce razvoja.

Budite u toku! Ne propustite tematske biltene "eKapije"!

PDF izdanje Tematskog biltena možete preuzeti OVDJE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.