NavMenu

"Verano Motors" Banja Luka nastavlja uspješno poslovanje - Ne postoji poslovna veza sa beogradskom istoimenom kompanijom u stečaju

Izvor: eKapija Petak, 30.10.2015. 09:45
Komentari
Podeli
"Verano Motors" Banja Luka posluje, i nastaviće da posluje, bez ikakvih zastoja. Ne postoji nikakva poslovna niti pravna veza ovog pravnog lica sa kompanijom iz Srbije pod nazivom "Verano Motors" iz Beograda koja je, kako su objavili mediji iz Srbije, od ove sedmice u stečajnom postupku.

Poslovanje kompanije "Verano Motors" Banja Luka potpuno je samostalno, stabilno i uspješno a sve dogovorene isporuke naručenih vozila, servisi, garancije za vozila su potpuno pouzdana i realizuju se po planu. Klijenti čija su vozila u garanciji, klijenti koji su naručili vozila, klijenti na servisu i svi partneri u svakom trenutku imaće pristup najboljoj usluzi, kao što je to bio slučaj i u prethodnih 15 godina.


Vlasnička struktura "Verano Motors" Banja Luka, od polovine 2014. godine, pa i na današnji dan, nije u nikakvoj vezi sa kompanijom "Verano Motors" iz Beograda te se dešavanja u vezi s ovom kompanijom ne odnose na banjalučku kompaniju – ovlašćenog "Peugeot" koncesionara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.