NavMenu

Uskoro prva domaća aplikacija o sniženjima

Izvor: biznis.ba Ponedjeljak, 26.10.2015. 13:22
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Prva aplikacija koja će obavještavati o popustima za početak u tri grada u BiH na raspolaganju građanima će biti početkom decembra.

"Salesscout.ba" prva je aplikacija te vrste u BiH, a napravili su je četvoro Sarajlija i uvezali svoj grad, Banja Luku i Mostar.

U pripremi projekta učestvuje i Ramiz Turulja koji je Feni kazao da će "Salesscout" web site i aplikacija s radom početi 7. decembra, a da će korisnicima slati informacije o popustima iz tržnih centara, dućana, prodavnica mješovite robe i svih drugih mjesta koja budu u sistemu.

Istakao je da će aplikaciju biti jednostavno koristiti.

- Korisnici će imati informaciju o mjestima gdje su sniženja, na koje artikle se odnose popusti, do kada traje i koliko je to u procentima. Na taj način ćemo omogućiti da ljudi štede - rekao je Turulja.


Istakao je da će aplikacija biti fokusirana samo na tome te da preko nje neće biti moguće ostvariti prodaju ili kupovinu.

Osim Turulje na projektu su radili Amer Klopić te Amar i Azra Hadžić, a ideja je nastala prije osam mjeseci otkada se bave razvojem aplikacije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.