NavMenu

"S-Leasing" promjenio ime u "Sparkasse leasing"

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 26.10.2015. 12:21
Komentari
Podeli
(Foto: sparkasse.ba)
Sestrinska kompanija Sparkasse banke "S-Leasing", promijenila je ime u "Sparkasse Leasing" doo Sarajevo. Direktor Sparkasse banke Sanel Kusturica rekao je da s obzirom na bogato iskustvo Sparkasse grupacije kada je riječ o lizingu, ovim žele lizing usluge učiniti kvalitetnijim i dostupnijim. Inovativnim pristupima i razvojnim aktivnostima ujedno doprinosimo i jačanju finansijskog sektora u cjelini, saopšteno je iz ove banke.

- Novom strategijom i poslovanjem na tržištu pod zajedničkim imenom, najveću korist imat će naši klijenti. Pored kvalitetnih bankarskih usluga, naši klijenti brzo i efikasno mogu rješavati svoje potrebe putem fleksibilnih i pouzdanih finansijskih servisa, kao što su lizing usluge - ističe Sanel Kusturica.

Oslanjajući se na najmodernije standarde grupe, kao i široku, razrađenu mrežu poslovnih partnera, nude profesionalnu uslugu kreiranu prema specifičnim potrebama klijenata.

"Sparkasse Leasing" stručnjaci nude odgovor na sva pitanja svojih klijenata, te su u isto vrijeme i lični savjetnici pri odabiru najpovoljnijeg leasing aranžmana.

- Od sada "Sparkasse Leasing" postaje brend koji nudi najfleksibilniji način finansiranja, i u svakom trenutku se može u potpunosti prilagoditi zahtjevima klijenata po pitanju visine rate, trajanja otplate, te visine učešća - ističe Elma Hošo, direktorica "Sparkasse Leasing" i dodaje:

- Sa novim imenom preuzimamo i obavezu prilagođavanja modernim internacionalnim standardima Sparkasse grupe i odgovornost prema svemu što marka Sparkasse i crveni znak "S" predstavljaju. Do sada smo se umnogome približili ovim standardima – Uspjeh svojih klijenata, uposlenika i doprinos društvu smatramo svojom odgovornošću. Kroz reorganizaciju mreže, ulaganja u novi IT sistem i tehničku opremu u prošloj i ovoj godini smo povećali efikasnosti i unaprijedili kvalitete usluga koje pružamo našim klijentima. -


Promjenu imena, "Sparkasse Leasing" je obilježio i prigodnom prodajnom akcijom pod nazivom "Promjenili smo ime, fiksirali smo kamatnu stopu" namijenjenu nabavci komercijalnog programa vozila, uz pogodnosti, fiksne kamatne stope već od 4,99%, EKS bez PDV-a od 5,41%, sa rokom otplate do 4 godine i najnižim troškovima obrade Ugovora već od 0,50%.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.