NavMenu

"Mrešćenje šarana" Narodnog pozorišta RS na turneji širom Srbije

Izvor: Glas Srpske Petak, 23.10.2015. 10:41
Komentari
Podeli
(Foto: aerogondo2/shutterstock.com)
Predstava Narodnog pozorišta Republike Srpske, "Mrešćenje šarana", autora Aleksandra Popovića u režiji Egona Savina u petak, 23. oktobra, kreće na petodnevnu turneju po Srbiji u okviru koje će posjetiti pet gradova i predstaviti se tamošnjoj publici.

Prva stanica je Beograd, gdje će se ansambl predstaviti publici u Beogradskom dramskom pozorištu (BDP). Narednog dana, glumci putuju u Kruševac, gdje će nastupiti u Kruševačkom pozorištu. U Zaječaru, "Mrešćenje šarana" igra u nedjelju, 25. oktobra, gdje će učestvovati na 24. Festivalu "Dani Zorana Radmilovića"

U ponedjeljak, 26. oktobra, predstava igra na 23. Festivalu pozorišne klasike "Vršačka pozorišna jesen" u Vršcu. Posljednjeg dana turneje, u utorak, 27. oktobra, ansambl predstave putuje u Kikindu, gdje će nastupiti u Narodnom pozorištu Kikinda. U Narodnom pozorištu Republike Srpske u utorak, 27. oktobra, gostuje predstava "Mujo, Suljo i Fata u društvu spektakla" autora i reditelja Harisa Pašovića.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.