Izvor: eKapija | Utorak, 13.10.2015.| 11:46
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Kompaniji "Vitinka" zlato za "exotic krušku" na ZEPS-u

Kompanija "Vitinka" iz Kozluka dobitnik je zlatne medalje za kvalitet proizvoda "Ruža Zeps"-a na ovogodišnjem 22. po redu sajmu ZEPS 2015. Zlatnom medaljom ovaj put okitila se "vitinkina kruška", iz linije brenda "exotic".

- Kruška je rezultat naših stalnih nastojanja da kvalitet svih naših proizvoda bude na visokom nivou. Nikad običan "exotic kruška" savršen je spoj prirodne mineralne vode, voćnog soka i prirodne arome kruške i predstavlja jedan od naših novih brendova i ukusa koji su se pojavili na tržištu sa potpisom "Vitinke". Jako nam je važno da stručnjaci potvrde kvalitet naših proizvoda, ali nas posebno raduje što i svi naši konzumenti, koji su imali priliku i da u Zenici degustiraju naše proizvode, takođe prepoznaju visok kvalitet "Vitinkinih" brendova i što nam, iz dana u dan, u sve većoj mjeri ukazuju svoje povjerenje. Svjetski standardi, domaća odgovorna proizvodnja i čisti nedirnuti, prirodni izvori, najbolja su preporuka za proizvode kompanije "Vitinka" - istakli su na ceremoniji uručenja medalja čelnici kompanije "Vitinka".

Ovogodišnji sajam ZEPS 2015, koji slovi kao najveći sajam u Bosni i Hercegovini, održan je pod parolom "Kupujmo domaće, gradimo BIH" a učešće je ove jeseni uzelo preko 400 izlagača iz više od 20 zemalja svijeta sa tri kontinenta.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.