Izvor: eKapija | Utorak, 29.09.2015.| 15:52
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Logistika pokreće Vaš biznis" - Predstavljamo vam novi Tematski bilten "eKapije"

Poslovni portal "eKapija" objavio je danas Tematski bilten "Logistika pokreće Vaš biznis".

PROČITAJTE:

- Kakva je perspektiva logističke industrije u Srbiji?
- Šta donosi novi Zakon o prevozu tereta u drumskom saobraćaju?
- Koliko novca će biti uloženo u intermodalni transport?
- Koji nameti ugrožavaju izvoz i konkurentnost Dunava?
- Šta novo priprema carina

Za Tematski bilten govore direktor Uprave carina Srbije Miloš Tomić, državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Miodrag Poledica, profesor Saobraćajnog fakulteta u Beogradu Milorad Kilibarda.

Pročitaćete ekskluzivne intervjue sa direktorom kompanije "Agent Plus" Zoranom Netkovićem, kao i Nebojšom Mandićem koji je Country Head kompanije "DHL Global Forwarding".

U Tematskom biltenu čitaćete: koje su prednosti zbirnog transporta robe, kako na najefikasniji način uvoziti robu iz Kine, kako stiže roba kupljena preko interneta, zašto "autsorsovati" skladišne operacije, kako opremiti skladište...

O novinama u logističkoj industriji za Tematski bilten govoriće predstavnici kompanija "Eyemaxx", "Transfera", cargo-partner, "Navigator Cargo agent", "MotoLogistics". Primjenu softverskih paketa u cilju poboljšanja logističke usluge predstavila je kompanija "Milšped". Savremena rješenja za skladištenje predstavila je firma "Metal sistemi plus", rješenja za transport vangabaritne i teške robe predstavili su predstavnici preduzeća "Bora Kečić - specijani transport" i "Holleman", a rješenja za pakovanje "Expertšped".

Sisteme za transportnu rashladu i praćenje hladnog lanca predstavio je "Artfrigo", moderna IT rješenja firma "Digit", a novine u poslovanju predstavili su i "TimoCom", "Bodena", "Sejari", "Transport Kombi AS", "Mapsoft", "Delta Transportni Sistem".

Cjelokupan sadržaj biltena možete preuzeti OVDJE.

Tematski bilten "Logistika pokreće Vaš biznis" sedmi je u nizu tematskih biltena, ekskluzivnog proizvoda "eKapije". U ovoj godini planiramo da se bavimo i značajnim temama poslovna putovanja, bezbjednost...

Tematskim biltenima želimo da zaronimo u dubinu svake od tema, da goruće probleme razmotrimo sa više aspekata, kreiramo referentni materijal koji prezentuje trenutno stanje u konkretnoj oblasti i razmatra moguće pravce razvoja.

Pozivamo vas da i Vi budete dio tematskih biltena: predstavite svoj rad i usluge koje nudite na tržištu, planove za naredni period, date svoj osvrt na temu i dodatno pojačate svoju vidljivost kod čitalaca našeg portala.

Budite u toku! Ne propustite Tematske biltene "eKapije"!

PDF izdanje Tematskog biltena možete preuzeti OVDJE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.