NavMenu

Nagradna igra Vermonta: "Uslikaj svog lava"

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 03.09.2007. 08:49
Komentari
Podeli

Kompanija Vermont Generalni zastupnik Peugeot proizvoda za Bosnu i Hercegovinu zajedno sa mrežom ovlaštenih Peugeot koncesionara za sve vlasnike/ce Peugeot vozila organizuje nagradnu igru pod nazivom USLIKAJ SVOG LAVA. Jedini uslov da učestvujete u ovoj nagradnoj igri jeste da budete vlasnik jednog od vozila marke Peugeot.

Slijedeće što treba da uradite je da se uslikate pored svog Lava i pošaljete na adresu najslika@peugeot.ba zajedno sa osnovnim podacima: Ime i prezime, datum i mjesto rođenja. Slike možete slati u periodu od 03.09. do 30.09. 2007. godine dok će glasanje biti moguće do 05.10. 2007. Vaša slika će u roku od 24 sata biti objavljena na www.peugeot.ba gdje ce svi posjetioci imati priliku da glasaju. Slika koja dobije najviše poena biće proglašena najslikom, a vlasnik/ca ove slike dobija nagradu-vikend u Dubrovniku za 2 osobe i priliku da taj vikend provedete u društvu jednog od Lavova iz voznog parka kompanije Vermont.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.