Izvor: eKapija | Srijeda, 23.09.2015.| 09:38
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Office 2016" dostupan korisnicima širom svijeta

Outlook 2016
Kompanija "Microsoft" juče je (22. septembra 2015. godine) korisnicima širom svijeta učinila dostupnim "Office 2016". Ove aplikacije su najnoviji dodatak "Office 365", "Microsoftovom" pretplatničkom servisu baziranom na "cloud" tehnologiji, koji pomaže ljudima da svoj posao obavljaju na najbolji mogući način – timski.

Kompanija je najavila i nove unapređenje "Office 365" servise koji će još jednom potvrditi da se ovaj programski paket proširio i tako postao moćna platforma integrisanih aplikacija i servisa kreiranih u svrhu timske produktivnosti. Korporativni potpredsjednik Kirk Kenigsbauer (Kirk Koenigsbauer) predstavio je više informacija o "Office 2016" na Office Blogu.

"Office 2016" pruža nove verzije "Office" desktop aplikacija za "Windows", uključujući "Word", "PowerPoint", "Excel", "Outlook", "OneNote", "Project", "Visio" i "Access". Pretplatom na "Office 365" najnovije verzije kompletno instaliranih aplikacija koje se mogu koristiti na više uređaja postaju konstantno dostupne, u kombinaciji sa setom individualnih i komercijalnih servisa koji se kontinuirano razvijaju i unapređuju, kao što su "OneDrive" online skladište, "Skype" za poslovne korisnike (Skype for Business), "Delve", "Yammer" i zaštitne funkcije za biznise.

Novi "Office" i "Windows 10" u kombinaciji predstavljaju najkompletnije poslovno rješenje. "Office 2016" aplikacije savršeno rade na najboljem "Windowsu" ikada koji uključuje novi "Sway" za "Windows 10" za kreiranje lako djeljivih interaktivnih priča koje odlično izgledaju na svakom ekranu. "Windows Hello" će vas ulogovati na "Windows" i "Office 365" u samo jednom jednostavnom koraku. "Office Mobile" aplikacije na "Windows 10" osnažuju produktivnost u pokretu i uključuju korišćenje sa "Continuum"-om tako da svoj telefon možete koristiti kao PC. "Cortana" se povezuje sa "Office 365" da pomogne sa zadacima kao što su priprema sastanaka, a dalja integracija sa "Outlook"-om stiže u novembru.

Nove "Office 2016" aplikacije dostupne su na 47 jezika i zahtijevaju "Windows 7" ili noviju verziju. "Office 365" pretplatnici od juče mogu preuzeti nove aplikacije u okviru svoje pretplate, a automatska ažuriranja počeće da stižu narednog mjeseca. Takođe, od juče je dostupna i jednokratna kupovina "Office 2016" i za PC i za Mac.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.