NavMenu

"Atlantic grupa" preuzela distribuciju proizvoda kompanije "Philips" u Hrvatskoj

Izvor: tportal.hr Utorak, 08.09.2015. 14:26
Komentari
Podeli

Kompanije "Philips" Hrvatska i "Atlantic Grupa" dogovorili su saradnju kojom od septembra "Atlantic" preuzima distribuciju proizvoda iz "Philips Consumer Lifestyle" divizije na hrvatskom tržištu.

Riječ je o dijelu kompanije "Philips" koji proizvodi aparate za ličnu njegu i male kućne aparate, a godišnja vrijednost ugovora za 2016. je 27 miliona kuna (oko 3,57 mil EUR), sa značajnim potencijalnom rasta prometa, saopšteno je iz "Atlantic grupe".

"Atlantic" preuzima distribuciju u svim kanalima prodaje na hrvatskom tržištu (maloprodaja, elektro kanal, online prodaja, pharma kanal).

- Novo partnerstvo za "Atlantic" predstavlja priznanje izvrsnosti u distribuciji. "Philips" je kompanija s preko 120 godina tradicije u kreiranju industrijskih trendova i zadovoljavanju potreba potrošača, pa svakako predstavlja zadovoljstvo da je jedan od vodećih svjetskih brendova upravo "Atlantic" prepoznao i odabrao kao distribucijsku podršku, s uhodanim timom koji odlično poznaje tržište i njeguje kvalitetne odnose s kupcima. Ovime se "Atlantic" još jednom afirmiše kao regionalni distribucijski lider koji svojim partnerima omogućava kvalitativno i kvantitativno unapređenje distribucije i jačanje promocije brenda - ističu u "Atlantic grupi".

"Royal Philips" jedna je od vodećih svjetskih tehnoloških kompanija raznovrsnih poslovnih aktivnosti, primarno usmjerena na poboljšanje kvaliteta života kroz inovacije u oblastima zdravstvene njege, potrošačke tehnike i rasvjete. Osnovana je 1891. godine u Holandiji i sjedište joj je u Amsterdamu. Kompanija posluje u više od 100 zemalja, a u 2014. zabilježila je ukupnu prodaju u vrijednosti od 21,4 mlrd EUR.

"Atlantic grupa" vodeći je distributer robe široke potrošnje u Jugoistočnoj Evropi, gdje posluje kroz 16 distributivnih centara, ima direktnu dostavu na više od 60.000 dostavnih mjesta u regionu, s više od hiljadu dostavnih vozila i visoko razvijenom tehnologijom i znanjem u upravljanju ključnim kupcima, upravljanju kategorijama proizvoda, logistici i trade marketingu, poručuju iz "Atlantica".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.