NavMenu

"Uber" ulazi na tržište distribucije robe

Izvor: seebiz.eu Nedjelja, 06.09.2015. 14:11
Komentari
Podeli

(Foto: vipman/shutterstock.com)
"Uber" već najmanje godinu dana eksperimentiše s prevozom paketa i sad je spreman za formalni ulazak na tržište. Tri izvora tvrde da će kompanija ove jeseni najaviti partnerstva s brojnim trgovinama i trgovačkim lancima, zvanična potvrda se očekuje u septembru ili početkom oktobra.

Dvoje ljudi upoznatih s planovima kaže da će prodor na tržište započeti u Njujorku u saradnji s trgovinama luksuzne robe uglavnom smeštenima oko "Pete avenije" na Menhetnu, kompanija navodno planira i partnerstva u San Franciscu.

Kako bi povećao broj klijenata "Uber" razgovara s kompanijama za razvoj softvera "Bigcommerce" i "Shopify" koje malim poduzetnicima pomažu u postavljanju onlajn trgovina. "Uber" platforme namerava iskoristiti kako bi ponudio usluge prevoza hiljadama trgovina u navedenim gradovima.

Firme:
UBER UBER
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.