Izvor: Capital | Srijeda, 02.09.2015.| 11:47
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Počela da radi veb prodavnica "Dom info shop"

Veb prodavnica "Dom info shop" koja nudi veliki izbor različitih artikala koje možete kupiti uz dostavu na kućnu adresu, počela je juče zvanično da radi.

Uz "Dom info shop" otkrićete zadovoljstvo savremene onlajn kupovine koja se odvija u udobnosti vašeg doma, sigurno, brzo i jednostavno, navodi se u saopštenju.

"Dom info shop" će za svoje kupce dopunjavati ponudu artikala za opremanje i dekorisanje doma i vrta svakodnevno, ali i drugih proizvoda poput časopisa, handmade artikala, nakita i kozmetike.

Onlajn šop je nastao kao dodatna ponuda koju časopis "Dom info" nudi svojim poslovnim partnerima, ali i kupcima koji sve više koriste onlajn trgovinu koja modernom čovjeku pruža veći izbor, bolji pregled ponude i cijena, te uštedu novca i vremena.

Plaćanje se vrši putem savremenog sistema PikPay u saradnji sa UniCredit bankom Banja Luka, koji garantuju sigurnu kupovinu i potpunu zaštitu identiteta svakog kupca. Plaćanje će se vršiti putem Visa, MasterCard i Maestro kartica.

Kupovina se obavlja jednostavno i brzo, u samo nekoliko klikova. Potrebno je registrovati se na stranici, izabrati željene proizvode i napraviti narudžbu.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.