NavMenu

BBI banka dobila britansku nagradu za društveno odgovorno poslovanje

Izvor: Klix Nedjelja, 23.08.2015. 14:32
Komentari
Podeli

(Foto: bbi.ba)
Bosna Bank International (BBI) dobitnica je nagrade Best CSR (Corporate social responsibility) Bank B&H 2015, vodećeg finansijskog portala "Global Banking & Finance Review" iz Velike Britanije.

Stručni žiri odlučio je BBI banci dodijeliti nagradu za najbolju banku u 2015. godini kao priznanje za kontinuiranu opredjeljenost i izvrsnost na polju društveno odgovornog poslovanja.

- BBI banka nije strogo vođena komercijalnim bankarskim principima. Takav razvojni pristup daje dobre rezultate, kako u poslovnom domenu, tako i u društveno odgovornom poslovanju. Urednički kolegij sastavljen od eminentnih stručnjaka iz najznačajnijih ekonomskih oblasti je BBI banci dodjelio nagradu ocjenjujući je u četiri kategorije: kao banci koja se fokusira na razvoj privrede u zemlji kroz ulaganje u razvoj i rast privrednih subjekata putem BBI VIP Business Club. Potom se njeno društveno odgovorno poslovanje ogleda kroz ulaganje u razvoj kadrova putem BBI Akademije i podršku zajednici u kojoj posluje putem niz odgovornih projekata, te posvećenosti poboljšanju kvalitete usluge - napisala je u obrazloženju nagrade Wanda Rich, jedna od urednica u "Global Banking & Finance Reviewu".

Inače, "Global Banking & Finance Review" prošle godine dodijelio je direktoru BBI banke Ameru Bukviću priznanje Best Banking CEO B&H 2014. Riječ je o priznanju za najboljeg menadžera u oblasti bankarstva u BiH koje svake godine dodjeljuje ovaj britanski portal. Finansijski stručnjaci tom prilikom ocjenjivali su strateške i inovativne pristupe u bankarstvu i ovo priznanje dodijelili su direktoru BBI banke.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Za razvoj industrije u RS do 2026. više od 350 mil KM - Skoro polovina novca biće obezbijeđena iz budžeta

Vlada Republike Srpske donijela je danas Odluku kojom se usvaja Akcioni plan za sprovođenje Strategije razvoja industrije Republike Srpske za period 2024-2026. godina, koji je izrađen je u saradnji sa nadležnim ministarstvima/institucijama Republike Srpske. Akcionim planom razrađena je okvirna dinamika realizacije mjera, projekata i aktivnosti za sprovođenje Strategije u periodu 2024. do 2026. godina, sa okvirnim finansijskim sredstvima za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.