NavMenu

U ZTC "Banja Vrućica" povećan broj noćenja za 25%

Izvor: Capital Nedjelja, 23.08.2015. 19:25
Komentari
Podeli
U Zdravstveno-turističkom centru (ZTC) "Banja Vrućica" za prvih šest mjeseci ove godine ostvareno je više od 95.000 noćenja, što je za 25% više nego u istom periodu prošle godine.

Iz ovog centra navode da je ove godine zabilježena najveća posjećenost u posljednjih 25 godina.

- Povjerenje koje nam naši gosti poklanjaju dolaskom u naš kompleks ne shvatamo olako, te nastojimo da boravak svakom od njih učinimo što ugodnijim i da na taj način opravdamo epitet elitnog turističkog kompleksa - naveo je v.d. generalnog direktora ZTC "Banja Vrućica" Aleksandar Radošević.

Ove godine u "Banji Vrućici" zabilježen je i konstantan rast posjeta turista iz inostranstva, koji su ostvarili 40% od ukupnog broja noćenja, a što je za 25% više nego u istom periodu prošle godine.

- Samo ovoga ljeta, osim gostiju iz evropskih zemalja, imali smo goste iz Rusije, Dubaija, Kuvajta, Australije, Saudijske Arabije. Svakako najviše straih gostiju u prvih šest mjeseci ove godine došlo nam je iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, te Austrije, Njemačke i Italije - objasnio je Radošević.


U centru "Banja Vrućica" ističu da su veoma zadovoljni i radom otvorenog bazenskog kompleksa tokom ljetne sezone, kojeg su ove godine obogatili novim hidromasažnim bazenom prečnika sedam metara.

U "Banji Vrućici" u toku je i izgradnja podzemnog tunela između hotela "Kardial" i "Srbija" koji će olakšati kretanje gostiju u predstojećem zimskom period.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.