NavMenu

Novi "Bond" i posljednji?!

Izvor: Tanjug Srijeda, 22.07.2015. 09:38
Komentari
Podeli
(Foto: ktsdesign/shutterstock.com)
Režiser Sem Mendes najavio je da će novi film o Džejmsu Bondu "Spectre" vjerovatno biti posljednji iz serije o čuvenom agentu koji će on raditi. Svjetska premijera zakazana je za 26. oktobar u Londonu.

Mendes je, kako podsjeća NME, poslije "Skyfall"-a najavio da više neće režirati Bonda, ali se predomislio i u decembru 2014. počeo snimanje filma "Spectre".

- Rekao sam ne i za posljednji, a zatim sam završio radeći na novom filmu i svi prijatelji su mi se rugali. Ali mislim da je to najvjerovatnije to. Mislim da ne bih mogao ponovo da krenem tim putem. Morate sve ostalo staviti na čekanje - rekao je Mendes za Bi-Bi-Si.

Rad na filmu o Džejmsu Bondu opisao je "više kao izbor životnog stila, nego posao".


"Spectre" će se u bioskopima širom Velike Britanije i Irske pojaviti 26. oktobra sa svjetskom premijerom iste večeri u Londonu.

Ulogu agenta 007 tumači Danijel Krejg, a igraju i Endru Skot, Naomi Haris, Monika Beluči, Ralf Fajns i drugi. Film će se u bioskopima u SAD pojaviti 6. novembra.

Posljednji film o Džejms Bondu "Skyfall" iz 2012. godine zaradio je 1,1 mlrd USD širom svijeta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.