NavMenu

Počinje "Jelen Demofest"

Izvor: RTRS Četvrtak, 16.07.2015. 13:59
Komentari
Podeli
(Foto: demofest.org)
Osmi festival demo-bendova "Јelen Demofest" počeće danas na tvrđavi Kastel u Banjoj Luci, a stručni žiri izabrao je 34 sastava koji će nastupiti u takmičarskom dijelu programa.

Ulaz na festival, koji će trajati do 18. jula, besplatan je, a broj posjetilaca je ograničen da bi se preduprijedile moguće gužve.

Organizatori pozivaju sve posjetioce da na vrijeme zauzmu mjesto na Kastelu.

U revijalnom programu nastupiće njemački muzičar i svjetska rege zvijezda "Džentlmen" i belgijski rok sastav "Trigerfinger".

Osim njih, nastupiće i crnogorski reperi "Hu si", rege bend "Arie Ef-Em" iz Srbije, "MORT" i "TBF" iz Hrvatske, zatim "Hulahop" i "Lou Pik Čarli" iz Slovenije, te "Pankart" iz BiH.


Osim večernjeg programa, ovogodišnji "Demofest" ponudiće i bogat dnevni program u Domu omladine, gdje će posjetioci moći da vide različite izložbe, promocije muzičkih albuma i knjiga, kao i projekcije dokumentarnih filmova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.