NavMenu

Povrat novca za kupovinu do 50 KM - Koje su još pogodnosti Visa Magic kartice Raiffeisen banke?

Izvor: eKapija Utorak, 07.07.2015. 10:51
Komentari
Podeli
(Karlheinz Dobingg) U okviru aktuelne kampanje za Visa Magic kreditnu karticu za naše klijente smo pripremili pet pogodnosti. Prva pogodnost se odnosi na povrat novca od 5% za sve kupovine u pojedinačnim iznosima do 50 KM, a ova akcijska ponuda vrijedi do 31. augusta tekuće godine. Preostale četiri su podjednako vrijedne, a podrazumijevaju otplatu do 36 mjesečnih rata, podizanje keš kredita na Raiffeisen bankomatima u zemlji i inostranstvu također do 36 rata, opciju beskontaktnog plaćanja, te beskamatno kreditiranje do 50 KM za plaćanja roba i usluga, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Uz Visa Magic kreditnu karticu podizanje keš kredita na Raiffeisen bankomatima u Bosni i Hercegovini je bez naknade, a beskontaktno plaćanje koje ova kartica omogućava svakodnevne transakcije čini bržim i sigurnijim obzirom da kartica cijelo vrijeme ostaje kod klijenta odnosno kupca, navodi se u saopštenju banke.


Također, Raiffeisen banka odnedavno je uvela i web chat kao novi način kontakta sa bankom koji je dostupan na web stranici www.raiffeisenbank.ba koji klijentima omogućava jednostavnu, brzu i pristupačnu komunikaciju sa bankom u vrijeme kada im odgovara. Putem ove opcije, klijenti mogu dobiti više informacija kako o Visa Magic kartici tako i o ostalim proizvodima i uslugama banke te aplicirati za iste popunjavanjem online zahtjeva.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.