NavMenu

Osmi "Business cafe" 9. jula u Sarajevu

Izvor: Radiosarajevo.ba Ponedjeljak, 29.06.2015. 12:43
Komentari
Podeli
Agencija "Global Market Solutions" će u četvrtak (9. jula 2015. godine) u Atrium sali hotela "Evropa" u 18 sati, organizirati osmi "Business cafe", jedinstveni događaj na kojem prisutni imaju priliku čuti priče skrivenih heroja, uspješnih poduzetnika iz Bosne i Hercegovine.

"Business cafe" će ovaj put ugostiti Suada Eću, osnivača i generalnog direktora "Ećo Company", kompanije koja se bavi prodajom i proizvodnjom dizajniranog namještaja i opremanjem enterijera i Emira Granova, direktora kompanije koja diktira standarde u proizvodnji luksuzne i elegantne muške garderobe – "Granoff".

Oba govornika se nalaze na čelu kompanija koje ruše stereotipe u BiH, te su oba brenda sinonimi za kvalitet i dizajn u svom sektoru. Tako se "Ećo Company" vrlo brzo nametnuo kao lider. Iako diplomirani ekonomista, Suad se vrlo dobro snašao u vodama drvne industrije, te danas bilježi uspjehe, ne samo na području Bosne i Hercegovine nego i na teritoriji cijele Evrope, pa se namještaj "Ećo Company" nalazi i u hotelima s pet zvjezdica u Njemačkoj, ali i drugim zemljama. Danas, akcent firme je na zapošljavanju i edukaciji, stoga su osnovali Centar za specijalističke edukacije "Format" kako bi izgradili kvalitetan tim zaposlenika.

Emir Granov također insistira na kvaliteti, eleganciji i slijeđenju trendova, ali u tekstilnoj industriji. "Granoff" je danas sinonim za profinjen izgled muškarca i kvalitetnu garderobu.

Odlučio je nastaviti porodičnu tradiciju unutar tekstilne industrije, ulažući sav trud i napor u razvoj vlastitog visokokvalitetnog modnog brenda, koji će biti prepoznatljiv širom Evrope. U proizvodnji se koriste najkvalitetniji prirodni materijali, a kvalitet dostojan zahtjevnog ukusa europejaca potvrđuje i to da je "Granoff" u Švicarskoj brend zaštićen prema Madridskoj konvenciji.


"Business cafe" kontinuirano nastavlja otkrivati skrivene heroje, te već osmi put omogućava svim zainteresiranim da čuju iskustva uspješnih – od neobećavajućih početaka do zaštićenih brendova. Do sada je "Business cafe" u više navrata morao širiti kapacitete kako bi primio sve zainteresirane, te se iz Agencije i ovaj put nadaju velikoj zainteresiranosti javnosti.

Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave na info@gms.ba do 7. jula 2015. do 16 sati.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.