NavMenu

Terme "Čatež" nisu zainteresovane za Banju Dvorovi - Traži se novi strateški partner

Izvor: eKapija Četvrtak, 18.06.2015. 12:50
Komentari
Podeli
(Foto: Banjadvorovi.info)
Prilikom posjete privredne delegacije slovenačkog grada Brežice Bijeljini krajem prošle godine, najavljeno je da Terme "Čatež" žele da ulažu u Banju Dvorovi. Međutim, direktor Banje Vlatko Jeftić, potvrdio je za portal "eKapija.com" da ove Terme nisu zainteresovane za partnerstvo.

- Gradska uprava, odnosno resorno odjeljenje, u saradnji sa menadžmentom Banje, intezivno radi na pronalaženju strateškog partnera. Zainteresovanih ima, ali nećemo ništa otkrivati dok ne bude zvanično – istakao je Jeftić.

U razgovoru za naš portal, Jeftić kaže da je u Banji Dvorovi potrebno obogatiti sadržaj za turistički boravak - zatvoreni bazen, pokrivanje jednog otvorenog bazena, kao i razne animacije za goste. Ovim bi se ljetna sezona produžila na cijelu godinu.

- Planiramo i uvođenje novih zdravstvenih usluga. A svaka buduća investicija uključivaće izgradnju akva parka, spa centra i rekonstrukciju hotela – izjavio je Jeftić.


Direktor Jeftić kaže da su djelimično zadovoljni sa poslovanjem u prvoj polovini godine. Spremno su započeli turističku sezonu , te se nadaju da će uspješno okončati poslovnu godinu.

- Za naredni period su nam prioritetna infrastrukturna ulaganja, kao što su izrada kišnog kolektora sa pumpnom stanicom, završetak zatvorenog bazena, te adaptacija i osavremenjavanje postojećih objekata – rekao je Jeftić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.