NavMenu

"Prime Communications" dobitnik zlatne nagrade Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću

Izvor: eKapija Srijeda, 17.06.2015. 15:59
Komentari
Podeli
Agencija "Prime Communications" je nagrađena najprestižnijom PR nagradom u svijetu – zlatnom nagradom Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću za 2015. godinu (2015 IPRA Golden World Awards) za upravljanje kriznom komunikacijom za klijenta "Leburić komerc" iz Prnjavora tokom trajanja zabrane prometovanja "Pekabesko" proizvoda u Bosni i Hercegovini u decembru prošle godine.

Kako je saopšteno iz ove agencije, "Prime Communications" je nagrađen u kategoriji krizni menadžment u konkurenciji od ukupno 447 prijavljenih radova i projekata iz cijelog svijeta, a osamnaest internacionalnih sudija prepoznalo je upravljanje krizom iz Bosne i Hercegovine kao jedno od najboljih među prijavljenim radovima iz cijelog svijeta.

- Izuzetno smo ponosni i zadovoljni što je uspješno upravljanje kriznom komunikacijom našem klijentu donijelo razrješenje poslovnog problema, skidanjem zabrane prometovanja proizvoda za klijenta, najkonkretnijim mogućim dokazom argumentovane, pravovremene i proaktivne komunikacije koja treba da bude sastavni dio svakog kriznog menadžmenta. Najprestižnija svjetska nagrada Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću upravo za krizni menadžment ovog slučaja, potvrđuje princip na kojima počiva naš rad s klijentima, da je upravljanje komunikacijom među najvažnijim alatima za ostvarenje poslovnih ciljeva - kaže Dragan Močević, osnivač agencije "Prime Communications".


Međunarodno udruženje za odnose s javnošću prvi put je nagradilo jednu agenciju iz Bosne i Hercegovine za izvrsnost u odnosima s javnošću. Prijavljeni radovi i projekti su ocjenjivani na osnovu procjene stručnosti u pet oblasti – analizi situacije, postupku istraživanja, planiranju, realizaciji i ocjeni rezultata. Ocjenjivanje je izvršeno u dvije faze, pobjednici u pedeset kategorija izabrani su u Londonu početkom ovog mjeseca, a prema riječima zvaničnika IPRA-e žiri je ove godine morao da bira između izuzetno kvalitetnih radova. Ceremonija dodjele nagrada biće održana u Johanseburgu, 28. septembra ove godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.