NavMenu

Investicija od 53 miliona KM u Brčko Distrikt BiH - Poslovni kompleks za "Mercator" i "Mercedes"

Izvor: Dnevni avaz Subota, 14.07.2007. 11:46
Komentari
Podeli
Gradonačelnik Brčko Distrikta BiH Mirsad Đapo potpisao je s čelnicima sarajevske kompanije "EG Energogroup" ugovor o realizaciji značajne poslovne inicijative u Brčkom, potvrđeno je iz Vlade Distrikta.

"Riječ je o tri izuzetno atraktivna projekta. Radi se o trgovačkom centru "Mercator", centru za igre i zabavu, te autosalonu "Mercedesa", koji će biti izgrađen u naselju Kolobara. Za ovu investiciju predviđena su ulaganja od oko 53 miliona KM", kazao je Hasan Hadžić, portparol Vlade Distrikta.
Dodao je da će izgradnja ovoga kompleksa početi u septembru 2007. godine i da će kad bude završen obezbijediti 255 novih radnih mjesta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.