NavMenu

Obilježen prvi rođendan Mercator Centra Mostar

Izvor: Pristop BH Ponedjeljak, 09.07.2007. 16:41
Komentari
Podeli

Tokom jučerašnjeg dana 08.jula.2007. godine Mercator Centar Mostar je cjelodnevnom zabavom proslavio prvu godišnjicu poslovanja u prisustvu velikog broja kupaca i posjetilaca.

Mercator je u saradnji sa svojim dobavljačima pripremio brojne nagradne igre za kupce uz bogat i raznovrstan fond nagrada uz nezaobilaznu rođendansku tortu. Korisnici Mercator Pika kartica su za svaku obavljenu kupovinu bili nagrađeni sa dvostruko više bodova. Početak dijela programa obilježen je nastupom uvijek rado viđenih mostarskih mažuretkinja, a posjetioci su imali priliku da se oprobaju u takmičenju karaoke za odrasle.

Rođendansko slavlje je upotpunjeno večernjim koncertom Gorana Karana koji je održan ispred Mercator Centra Mostar gdje je veliki broj građana imalo priliku da uživa u pjesmama ovog popularnog pjevača iz Hrvatske.

Aktivnosti i nastojanja Mercatora da ide u susret svojim vjernim kupcima i posjetiocima se nastavljaju i dalje. Podsjećamo da je Mercator Centar Mostar svečano otvoren prošle godine, kao investicija vrijedna 22 miliona KM, i danas ima 79 uposlenih.

Pod sloganom „U srcu Hercegovine“, prilikom otvaranja Centra, gradonačelniku Grada Mostara gosp. Ljubi Bešliću, uručena je donacija od 40 000 KM kako bi se obezbjedila sredstva za izgradnju sistema navodnjavanja u sklopu gradskog parka Zrinjevac. U toku prve godine poslovanja imali smo oko milion kupaca u Mercator Centru Mostar, a rođendanskom zabavom želimo izraziti zahvalnost svim kupcima i posjetiocima na ukazanom povjerenju uz obećanje da ćemo i dalje nuditi najviši nivo kvaliteta roba i usluga saopćeno je iz Merkatora.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.