NavMenu

Ženski sajam 30. i 31. maja u "Skenderiji"

Izvor: biznis.ba Četvrtak, 28.05.2015. 15:14
Komentari
Podeli
Ženski sajam "Lady Fair" biće održan 30. i 31. maja u sarajevskoj "Skenderiji", a organizatori sajma, firma "Cuspis", pripremili su bogat program za sve dame, ali i za njihove pratioce, džentlemene.

Tim povodom je danas održana konferencija za medije na kojoj je Maja Kojundžić, direktorica firme "Cuspis", kazala da sajam nije samo prodajnog i izlagačkog karaktera, on je istovremeno i festival u okviru kojeg će nastupiti veliki broj blogerica, liječnica, umjetnica, koje će javnim primjerom potaknuti žene na sretniji i bolji život, kao i vrijeme koje trebaju odvojiti samo za sebe.

- Odlučili smo napraviti prvi ženski sajam u Sarajevu, jer smo primijetili da u BiH nema puno događaja koji su isključivo namijenjeni ženama. Želja nam je da se žene opuste, da vrijeme odvoje za sebe, da u ova dva dana ostave sve svoje obaveze i brige o kući i da budu dame, da se zabave i da upoznaju neke nove proizvode, usluge - kazala je Kojundžić.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.