NavMenu

ISO standardi novosadske firme "Mobes Quality" u kompaniji "m:tel" i "Međunarodnom aerodromu Sarajevo"

Izvor: eKapija Četvrtak, 21.05.2015. 14:57
Komentari
Podeli
Kompanija "m:tel" i preduzeće "Međunarodni aerodrom Sarajevo" uvode ISO standarde novosadske firme "Mobes Quality".

Kompanija "m:tel" dobija Sistem menadžmenta kvaliteta u skladu sa zahtjevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015 i Sistema menadžmenta bezbijednosti informacija u skladu sa zahtjevima standarda ISO/IEC 27001:2013.

Implementacijom ISO 9001:2015, "m:tel" podiže kvalitet usluga i satisfakciju klijenata na viši nivo.

- Uvođenjem standarda ISO 27001:2013 kompanija "m:tel" će obezbijediti svojim korisnicima i kupcima siguran, bezbjedan i zaštićen sistem, regulisan zahtjevima standarda. Kompanija "m:tel" stavlja akcenat na zaštitu informacija i unapređenje sistema čime doprinosi jačanju povjerenja klijenata i poslovnih saradnika, kao i zavidan kvalitet svojih usluga i proizvoda - navodi se na sajtu "Mobesa".

Za "Međunarodni aerodrom Sarajevo" radi se implementacija, ažuriranje i tranzicija Integrisanog menadžment sistema prema zahtjevima novih verzija standarda: ISO 9001:2015; ISO 14001:2004 i ISO/IEC 27001:2013 i edukacija zaposlenih.


- Međunarodni aerodrom u Sarajevu uvođenjem IMS-a stiče veće poverenje klijenata, sigurniju zaštitu podataka, smanjenje ukupnih troškova, povećanje aktivnosti kompanije, takođe, nivelisanje štetnih uticaja kompanije na životnu sredinu i mnoge druge prednosti - kažu u "Mobesu".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.