Izvor: Klix | Četvrtak, 21.05.2015.| 08:53
Izdvojite članak Odštampajte vijest

"Gazprom" i "NIS Petrol" novi partneri "Super Kartice"

(Foto: Marija Kambić)
Pika Kartica ima novog partnera u programu. Od 1. maja 2015. godine, "Gazprom" i "NIS Petrol" benzinske stanice dio su Pika Kartica društva partnera, što će omogućiti korisnicima da još brže sakupljaju bodove na svojoj Pika Kartici i ostvare dodatne pogodnosti.

Ugovor o partnerstvu između "Super Kartice", "Konzuma" i "G-Petrola", potpisali su Boris Barić, direktor Super Kartice, David Dolinar, direktor "Konzuma" te Branko Radujko, direktor za Adriatic regiju "NIS Gazprom Nefta" i direktor "G-Petrola". Današnji događaj od iznimne je važnosti za sve partnere programa, jer predstavlja novu stepenicu u razvoju i širenju Pika Kartica programa lojalnosti.

"Gazprom" i "NIS Petrol" benzinske stanice, dio su kompanije "NIS Gazprom Neft", jedne od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Na tržištu Bosne i Hercegovine, "NIS Gazprom Neft" prisutan je od 2012. godine, otvaranjem prvih 8 benzinskih stanica pod brendom "NIS Petrol". Ove stanice odlikuje pristupačnost, ljubaznost osoblja i odličan odnos cijene i kvaliteta proizvoda.

Tu po povoljnim cijenama potrošači mogu da nabave kvalitetno gorivo i robu iz dopunskog asortimana. Kupovinom 28 benzinskih stanica OMV–a u BiH, već 2013. godine kompanija uvodi i drugi maloprodajni brend "Gazprom" benzinske stanice. Ukupne investicije u obje mreže iznose skoro 70 mil EUR.

"Gazprom" benzinske stanice pripadaju premium segmentu balkanskog tržišta goriva, nude širok izbor visokokvalitetnog motornog gorivа proizvedenog po evropskim standardima, zаdovoljаvаjući potrebe čаk i nаjzаhtjevnijih potrošаčа.

U sklаdu sа korporаtivnim motom "Nаjbolje je pred vаmа", nа "Gazprom" benzinskim stаnicаmа se mogu kupiti derivati u sklаdu sа euro stаndаrdimа kvaliteta, koji doprinose boljim performаnsаmа motorа, kаo i njegovom dužem rаdnom vijeku, te smаnjenoj emisiji štetnih gаsovа.

Uz "Konzum" kao najveći trgovački lanac u BIH, te ostale partnere Modianu, Intersport, Beautique i Kompas, novi partner u programu, predstavlja dodatnu snagu i jačinu Pika Kartice, jer u konačnici potrošač dobija mogućnost bržeg sakupljanja bodova i prelaska praga nagrađivanja, kao i brojne dodatne pogodnosti i specijalne ponude.

Jedan od najvažnijih ciljeva Pika Kartica programa lojalnosti je svakako daljnje širenje mreže poslovnih partnera, u smislu novih usluga i mogućnosti za svoje vjerne korisnike.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.