NavMenu

"Sinkro" otvorio salon namještaja na Vilsonovom šetalištu

Izvor: Oslobođenje Srijeda, 20.05.2015. 08:47
Komentari
Podeli
(Foto: Teodora Brnjoš)
Prijatelji "Sinkra", brojne poznate ličnosti iz različitih sfera javnog života u BiH - muzičari, sportisti, glumci, umjetnici, te predstavnici medija zajedno sa uposlenicima ovog lidera u proizvodnji i prodaji namještaja u BiH, u ugodnom i lijepo uređenom prostoru novog salona na Vilsonovom šetalištu proslavili su punoljetstvo ove kompanije - 18 godina uspješnog rada, stalnog rasta i dobrih poslovnih rezultata.

Vlasnici Omar i Alma Kuštrić ponosni su na uspjeh firme čiji je moderni dizajn itekako prepoznatljiv kako u BiH, tako i u Evropi.

- Ova godina je godina značajnog jubileja za "Sinkro". U proteklih osamnaest godina bilo je potrebno puno rada i truda naših uposlenika da naprave "Sinkro" onim što on danas jeste - uspješna bosanskohercegovačka kompanija sa preko tri stotine uposlenih i kvalitetnim proizvodima koje izvozimo u više od 25 zemalja svijeta. Naš namještaj se prodaje u Parizu, Beču, Minhenu, Malmeu, Briselu, Talinu... Vrhunskim kvalitetom i prepoznatljivo modernim dizajnom uspjeli smo ugoditi, kako istančanom ukusu Francuza i Belgijanaca, uvijek zahtjevnih Nijemaca, tako i ostalih evropskih kupaca - kazao je Omar Kuštrić, koji je i generalni direktor "Sinkra".


On je posebno istakao da će novi salon ponuditi i nešto novo. "Sinkro" je dobio predstavništvo njemačke firme "Kare Design" čiji je asortiman u ponudi u novom salonu na Vilsonovom.

- "Sinkro" je za sve građane otvorio vrata novog salona namještaja u centru Sarajeva kako bi imali priliku da vide najbolje iz našeg asortimana. Proizvodnjom i prodajom kvalitetne robe "Sinkro" direktno radi na podizanju ugleda BiH u inostranstvu, čemu svjedoči prepoznatljivost na evropskom tržištu namještaja - istakao je on.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.