NavMenu

Ulje kompanije "Bimal" nagrađeno medaljom za kvalitet na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.05.2015. 10:40
Komentari
Podeli
(Foto: bimaldd.com)
Na ocjenjivanju kvaliteta jestivih ulja u okviru 82. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, jestivo ulje kompanije "Bimal" proglašeno je dobitnikom više zlatnih medalja za kvalitet suncokretovog ulja i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, saopšteno je na sajtu "Bimala".

Brčanski proizvođač jestivih ulja već dugi niz godina potvrđuje kvalitet svojih proizvoda na jednom od najvećih poljoprivrednih događaja u regiji, sa tradicijom ocjenjivanja kvaliteta proizvoda od vrhunskih stručnjaka, saopćeno je iz Bimala.

Pored zlatnih medalja za kvalitet suncokretovog ulja i ekstra djevičanskog maslinovog ulja koje se proizvodi u Italiji bez ikakvih hemijskih tretmana, Bimal kompanija je dobitnik pehara novosadskog sajma zbog tradicionalno visokog kvaliteta jestivih ulja.

U ime kompanije "Bimal", nagrade je primila Nataša Pucar, direktorica korporativnih komunikacija.

- "Bimal" danas ima sedam implementiranih standarda kvaliteta i 65% svojih proizvoda plasira na izvozna tržišta koja prepoznaju taj kvalitet. Međutim, kao jednom od vodećih proizvođača jestivih ulja na području jugoistočne Evrope, veoma nam je važno da je kvalitet "Bimal"-ovih proizvoda prepoznat na domaćem, regionalnom tržištu - kazala je Pucar.


Fabrika za proizvodnju jestivih ulja "Bimal", u svojim pogonima u Brčkom, proizvodi suncokretovo, sojino i repičino ulje u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

Osim jestivih ulja, "Bimal" proizvodi suncokretov i sojin lecitin, kao i proteinsku sačmu za proizvodnju stočne hrane.

"Bimal" je prva fabrika u regiji koja je implementirala Dunav soja standard koji garantuje proizvodnju genetski nemodifikovane sojine sačme, kako za domaće tržište, tako i za plasman na tržište Evropske unije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina

Banjaluka dobija stambeno-poslovni kompleks The Simphony, evo kako će izgledati (FOTO)

Rezidencijalno-poslovna zgrada pod nazivom Simfonija (The Simphony) biće izgrađena u Ulici olimpijskih pobjednika u blizini Gradskog stadiona i zgrade Rаdio-televizije Republike Srpske u Banjaluci. Investitor je ovo zemljište dobio kao zamjenu za parcelu starog kina "Kozara". Pripremni radovi na izgradnji velelepne zgrade počeli su prije nekoliko dana. Investitor (ista kompanija koja je stajala iza projekta Cinema tower) je objavio

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.