Izvor: eKapija | Četvrtak, 07.05.2015.| 12:06
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Sarajevski "Albat" prvi put na sajmu tehnike u Beogradu

(Foto: Vedrana Džudža)
Kompanija "Albat" iz Sarajeva, poznata u BiH i mnogim evropskim zemljama po svom tridesetogodišnjem iskustvu u proizvodnji i prometu opreme i proizvoda iz energetike i mašinstva, po prvi put izlaže na beogradskom Sajmu tehnike.

Iza imena "Albat" stoji čitav tim vrhunskih stručnjaka i inženjera iz oblasti elektronike, energetike, mašinstva i tehnologije. Svojim prisustvom na ovom sajmu "Albat" želi da se predstavi i plasira na tržistu Srbije i okolnih zemalja.

"Albat" će na sajmu predstaviti: modularne ispravljače, modularne invertore, stacionarne AKU baterije, trakcione AKU baterije, AC UPS uređaje, DC UPS uređaje, električne agregate.

- Kvalitet naših proizvoda i opreme dokazan je kroz sertifikate ISO 9001 i ISO 14001, kao i kroz licence, dozvole i sertifikate izdate od odgovarajućih institucija država u kojima"Albat" djeluje i radi - kažu u ovoj kompaniji.

Osim uređaja iz svog proizvodnog programa, "Albat" zastupa i sl,edeće poznate sv,etske brendove: FIAMM Italija, "ARGUS Technologies" Kanada, "TEKSAN Jenerator", "ALPHA Technologies" N,emačka.

Sajam tehnike traje od 11. do 15. maja 2015. godine, a "Albat" se nalazi na standu broj 1611, hala 1A.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.