NavMenu

Faruk Širbegović dobitnik nagrade "Regionalni biznis partner 2007" u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 26.06.2007. 09:40
Komentari
Podeli

Faruk Širbegović, predsjednik Širbegović grupe, primio je u petak 22. juna 2007. godine prestižno priznanje "Regionalni biznis partner 2007" koje je dodijeljeno na prigodnoj svečanosti u hotelu Beograd-Intercontinental.

Priznanje dodjeljuje beogradska firma Mass Media International, koja navedenu dodjelu organizuje već 13 godina, dok je kategorija "Regionalni biznis partner" uvedena od ove godine i namijenjena je najboljim kompanijama u pojedinim zemljama regiona.

Odluka o dodjeli nagrade Širbegović grupi donesena je nakon stručne analize poslovanja velikog broja kompanija i institucija različitih djelatnosti, kao i na osnovu prijedloga poslovnih partnera, rezultata nezavisnih istraživanja tržišta i finalne ocjene članova komisije ovogodišnje akcije Biznis partner.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što je Širbegović grupa dobitnik ovako prestižne nagrade. Vizija koju smo si prije sedamnaest godina zacrtali se ostvarila, i ne samo to, naš predani rad i zalaganje svih zaposlenika, učinio je da kompanija Širbegović doživi i ovako prestižno međunarodno priznanje. U svim zemljama u kojima djelujemo sa ponosom ističemo da smo kompanija "Made in BiH" i drago nam je što kroz naš uspjeh možemo dostojno predstaviti i svoju zemlju", izjavio je Faruk Širbegović, predsjednik Širbegović grupe.

Tradicionalni izbor najboljih kompanija, pod nazivom "Biznis partner" a koji se održava 13. godinu za redom, po prvi put će dobiti i regionalni karakter.

Milivoje Radovanović, generalni direktor agencije koja organizuje izbor "Biznis partner", naglašava da je i ove godine cilj akcije isti - stvaranje novih partnerstva i promocija kompanija i institucija koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima i čvrstim moralnim normama, a istovremeno ostvaruju dobre poslovne rezultate.

Ove godine izbor ima internacionalni karakter i u konkurenciji su i kompanije iz Grčke, Rumunije, Bugarske, Hrvatske, BiH, Makedonije, Crne Gore, Albanije, Moldavije, Slovenije, Mađarske i sa Kipra.

www.sirbegovic.com

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije

Vlada RS usvojila izmjene Zakona o deviznom poslovanju - Dozvole za mjenjačke poslove izdavaće Agencija za bankarstvo

Vlada Republike Srpske usvojila je na današnjoj sjednici Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju, koji će biti upućen u proceduru razmatranja i usvajanja u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Kako se navodi u saopštenju Vlade, brojni su razlozi za donošenje ovih izmjena i dopuna zakona, a prije svega radi unapređenja funkcionisanja tržišta i tržišne konkurencije, unapređenja postupka licenciranja mjenjača i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.