NavMenu

Nova ambalaža kečapa "bonito" kompanije "Mladegs pak" iz Prnjavora

Izvor: RTRS Srijeda, 29.04.2015. 14:30
Komentari
Podeli
(Foto: facebook.com)
Kompanija "Mladegs pak" iz Prnjavora održala je u piceriji "Corso" u Banjoj Luci promociju kečapa "bonito" u novoj ambalaži.

Kako je saopšteno, reklamnu kampanju, koja kečap "bonito" u novoj ambalaži predstavlja na zanimljiv način, javnost već prati kroz epizode španske telenovele "Que Bonito".

Izvršni direktor prodaje kompanije "Mladegs pak" Mišo Lambić, upoznao je javnost sa novitetima i aktuelnostima, te je istakao da se "bonito" proizvodi izdvajaju kvalitetom, prepoznatljivim dizajnom i najsavremenijom ambalažom koja je ekološki prihvatljiva.


Lambić je najavio i investiciju u opremu, postrojenja i logistiku, te da će razvoj poslovanja u 2015. godini biti usmjeren na unaprijeđenje promocije i prodaje na domaćem tržištu, navedeno je u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.05.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Direkcija za finansije Brčko distrikta dobija novi informacioni sistem - Raspisan tender vrijedan 5,5 mil KM

Nabavka novog informacionog sistema čija je vrijednost procijenjena na 5,5 mil KM, bez PDV-a, jedna je od najnovijih planiranih velikih investicija Brčko distrikta BiH. Naime, Brčko distrikt je raspisao tender za nabavku integralnog informacionog sistema Direkcije za finansije (DMS, IS Trezora, IS Poreske uprave i software - igre na sreću) za potrebe Direkcije za finansije Brčko distrikta BiH (DFBD). Ukoliko sve bude proteklo po planu koji

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.